Juniorikerho


MikkSK nousee ensi kaudelle
II-divisioonaan

Seurajoukkueiden SM 2017/18

Turnaus- ja kilpailuohjelma 2018

TOIMINTASUUNITELMA VUODELLE 2018
Kerhon viikottainen pelipaikka on Sotku ( Jääkärinkatu 9) joka viikon maanantaina klo 18-21. Kesäkautena 2018 pelipaikka on osoitteessa Puistokatu 1.
Pelitilaan voi saapua klo 17.30 alkaen ja on poistuttava klo 21.30 mennessä. Vuokra maksetaan 3 tunnin käytöstä.
TURNAUKSET:
Kuukauden pikashakki:
Pikashakkiturnauksia pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina toukokuun loppuun saakka.
Pitkät pelit:
1,5 + 1,5 peliajoin pelattavalle turnaukselle varataan oma peli-ilta joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Jos peaajia on niin paljon että kaikkia pelejä ei ehdi pelata ennen kesäkuun alkua jatketaan turnausta kesäkauden jälkeen tai pelaajat sopivat turnauksen alussa onko mahdollista pelata pelejä myös muualla.
Lisäksi pelataan maanantaisin eripituisia ( 10+10, 15+15 ) turnauksia aikatasoituksin. Päätös turnausmuodosta tehdään pelipaikalla kunnähdään ketä on saapunut pelipaikalle. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna. Aikatasoitukset
määritellään uusimman 2017 käytetyn kaavion mukaisena. Pelaajien selot tarkistettaan käyttäen aktiivipelaajilla SSL seloja ja verrataan ei aktiivisten pelaajiien SSL peloja viimeisimpiin Mikk peloihin.
Otan puheenjohtajana vastuulleni Mikkelin Shakkikerhon pelaajien selojen ja pelojen päivittämisen. Kun kerhon oma Swissmanager on rekisteröity ja otetaan vakiokäyttöön päivitetään siilä selot ja pelot. Ne voidaan edelleen merkitä MikkSelo ja MikkPelo. Jos pelaaja on oasllistunut turnauksiin joiden tulokset päivittyy Shakkiliittoon on muutos päivitettävä ohjelmaan manuaalisesti.
Kesäajan pelit:
Kesäpikashakkisarjan ja kesän muut pelit johtokunta on päättänyt muuttaa seuraavasti:
Pikashakkisarja pelataan 5 + 5 min. ajoin ilman aikatasoitusta. A- ja B-ryhmien pelaajat pelaavat yhdessä, mutta heidän tulos eritellään lopputuloksessa. Molemmissa sarjoissa palkitaan kaksi parasta. 1. palkinto 40 e ja 2. palkinto 20 e.
Kesä - elokuussa pelataan kesän pikashakkisarja maanantaisin kuukausien viimeistä maanantaita lukuunottamatta.  Yhteistuloksessa otetaan huomioon kuuden parhaimman peli-illan tulokset. Kuukausien viimeisenä maanantaina pelataan menossa olevan pitkän turnauksen (1,5 t + 1,5 t) pelit, eikä silloin ole muita pelejä. Heinäkuun 16. päivänä pelattava peli on samalla Mikkelin pikapelimestaruusturnaus.
Kesäsarjapeleihin lasketaan vain 5+5 min pelit. Niitä pelataan 10 iltana. 6 parasta tulosta huomioidaan lopputuloksissa.
Syyskauden pelit:
Kuukauden pikashakki:
Pikashakkiturnauksia pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina vuoden loppuun saakka.
1,5 + 1,5 peliajoin pelattavalle turnaukselle varataan oma peli-ilta joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Jos peaajia on niin paljon että kaikkia pelejä ei ehdi pelata ennen kesäkuun alkua jatketaan turnausta kesäkauden jälkeen tai pelaajat sopivat turnauksen alussa onko mahdollista pelata pelejä myös muualla.
Lisäksi pelataan maanantaisin eripituisia ( 10+10, 15+15 ) turnauksia aikatasoituksin. Päätös turnausmuodosta tehdään pelipaikalla kun nähdään ketä on saapunut pelipaikalle. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna.
Joulunajan turnaukset:
Kinkkuturnaus 9.12
Kahviturnaus 10.12
Makkaraturnaus 17.12
Palkintoina edellisissä tavarapalkinnot.
Vuoden viimeinen turnaus pelataan 31.12 ( 15+15 min aikatasoituksin )
Turnausmaksu kaikissa lyhyillä peliajoilla pelattavissa turnauksissa 4 e, Pitkissä peleissä 6 e
Jäsenmaksut säilyy 2017 tasolla eli aikuiset 30 e ja nuoret sekä opiskelijat 5 e
Muu kilpailutoiminta:

Osallistutaan kaakonketju sarjaan. Turnausjohtajana on Anssi Rahikainen. Turnausajaksi haetaan lauantaita 1.9. Pelipaikaksi haetaan vakiopaikkaamme sotkua. Varmistettu pelipaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti