Juniorikerho


JSM -kausi taputeltu
Seurajoukkueiden SM 2018/19

Turnaus- ja kilpailuohjelma

Mikkelin Shakkikerho ry

TOIMINTASUUNITELMA VUODELLE 2021

Kerhon viikottainen pelipaikka on Estery-talolla. Otto Mannisenkatu 4. Peliaika on maanantaisin klo 18 – 21. Pelipaikkaan voi saapua jo klo 17.30. Hyvissä ajoin saapuminen onkin tärkeää, jotta pelit voidaan aloittaa heti klo 18.

Huom!! Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa tähän toimintasuunnitelman huomattavia muutoksia.

TURNAUKSET:

Kuukauden pikashakki:

Pikashakkiturnauksia (5 + 5 min.) pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina toukokuuhun saakka sekä jälleen syyskuusta marraskuuhun. 

Pitkät pelit:

1,5 + 1,5 peliajoin pelattavalle turnaukselle varataan oma peli-ilta helmikuusta/maaliskuusta alkaen joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Pitkien pelien pelikuukausina on helmikuu/maaliskuu – marraskuu eli 10 peli-iltaa (peliä) Jos pelaajia on enemmän kuin 11 pelaajaa niin turnaukseen voidaan käyttää maalis-, touko-, elo- ja marraskuun kaksi viimeistä maanantaita. Mikäli osallistujia on yli 15, niin turnaus pelataan vajaakierrosturnauksena, muuten täyskierrosturnauksena. Turnaukseen ilmoittautuneiden on syytä olla mukana koko turnauksen ajan.

Lisäksi pelataan muina maanantaina eripituisia ( 10+10, 15+15 ) turnauksia. Päätös turnausmuodosta tehdään pelipaikalla kun nähdään kuinka monta pelaajaa on saapunut. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna.

Kesäajan pelit:

Kesän pikashakkisarja:

Kesäsarjaa pelataan joka kesäkuukauden kolmena ensimmäisenä maanantaina 5+5 min. ajoin.

Kuukausien viimeinen maanantai on edellä mainittu pitkän pelin turnaus.

Kesäsarjapeleihin lasketaan vain 5+5 min. pikapelit. Niitä pelataan 9 iltana. 6 parasta tulosta huomioidaan lopputuloksissa. Yksi kesän pikapeli-ilta nimetään pikapelin Mikkelin mestaruusturnaukseksi. Ajankohta päätetään kun ohjelma on varmistunut.

Kesän pikapelit pelataan yhtenä tai kahtena sarjana. 3 parasta palkitaan. Sarjat ja palkinnot määräytyvät pelaajamäärien mukaan.

Syyskauden pelit:

Kuukauden pikashakki:

Pikashakkia pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina marraskuuhun saakka.

Pitkän pelin turnaus jatkuu syyskaudella.

Lisäksi pelataan maanantaisin eripituisia ( 10+10 tai 15+15) turnauksia. Päätös peliajoista tehdään pelipaikalla. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna.

Joulunajan turnaukset:

Kinkkuturnaus maanantaina 13.12. (Itsenäisyyspäivän viikolla ei ole peli-iltaa)

Kahviturnaus maanantai 20.12.

Makkaraturnaus maanantai 27.12.

Palkintoina edellisissä tavarapalkinnot.

Turnausmaksu kaikissa lyhyillä peliajoilla pelattavissa turnauksissa 4 e. Pitkän pelin turnaus ja joulunajan turnaukset 6 e jäsenmaksun maksaneilta ja muilta pelaajilta 10 e.

Jäsenmaksut säilyvät vuoden 2020 tasolla eli aikuiset 30 e ja nuoret sekä opiskelijat 5 e.

Muu kilpailutoiminta.

Selvitetään mahdollisuutta järjestää kilpailutapahtuma kaakonketju-sarjaan. Ottelun ajankohta ja pelipaikka selvitetään ja ilmoitetaan myöhemmin. Myös muiden turnausten mahdollista järjestämistä harkitaan.

Kilpailujen käytännön järjestäminen.

Jäsenistöltä toivotaan halukkuutta kilpailutapahtumien järjestämiseen. Tehtäviin voi ilmoittautua ja osallistua myös jäsenet, jotka eivät kuulu johtokuntaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti