Tiedote


Uudet JSM -sivut avattu
Seurajoukkueiden SM 2023/2024

4. joulukuuta 2010

MikkSK aloitti heikosti 2.divarin ottelut

Mikkelin Shakkikerhon valiotiimin otteet kahdessa ensimmäisessä JSM-ottelussa eivät vakuuttaneet. Ensimmäisellä kierroksella MikkSK oli vielä vapaalla, kun LprSK luovutti sarjapaikkansa (ja kaikki ottelunsa). Toisella kierroksella MikkSK kohtasi JoeSK 2, joka oli ensimmäisellä kierroksella murskannut KSY:n maksimituloksella 5-0. Mikkeliläissoturit joutuivat taipumaan niukkaan 0-1 tappioon. Ainoassa ratkaisuun päättyneessä pelissä mustilla pelannut H.Mynttinen hävisi T.Sieviläiselle. Kolmannella kierroksella lohkon heikoimmaksi rankattu joukkue HeinSK järjesti suuryllätyksen voittamalla Mikkelin tähtisikermän luvuin 2-1. Ottelussa J.Hämäläinen ja H.Mynttinen vetivät mustilla nopeat tasapelit, ja kun piakkoin H.Manninen onnistui valkeilla avaamaan voittotilinsä, näytti tilanne MikkSK:n kannalta herkulliselta. Valitettavasti T.Pääkkönen ja kerhoturnausten komeetta T.Hytönen joutuivat taipumaan, jolloin lopputulokseksi siis 1-2 tappio Mikkelille.

Mikkeliläisten yksilösuoritukset ovat seuraavat; ykköspöydällä J.Hämäläinen ei ole mustilla viitsinyt riskeerata nuoria vastustajiaan vastaan, vaan on sopinut viimeaikaisten menestysten suomalla auktoriteetilla kaksi nopeaa tasapeliä. Kakkosella H.Manninen selviytyi hitusen heikomman näköisestä loppupelistä JoeSK:ta vastaan, ja puolestaan HeinSK:ta vastaan vei koko pisteen. Kolmosella kaksi peliä mustilla pelannut H.Mynttinen hävisi JoeSK:lle edustajalle, mutta kuittasi HeinSK:n urhoa vastaan nopean tasapelin. Nelosella T.Karstu veti lyhyen remin JoeSK:ta vastaan ekassa ottelussa, samalla kun T.Pääkkönen taisteli äärimmäisen vaikeasta asemasta tasapelin. Toisessa ottelussa T.Karstu huilasi ja T.Pääkkönen siirtyi nelospöydälle, häviten. Vitospöydällä toisen ottelun pelasi T.Hytönen, jonka kohtaloksi koitui myös tappio.

Huomenna pelataan vielä kaksi kierrosta. MikkSK:n vastustajat ovat LahS ja KSY. Mikkelin tilanne on ottelutappioista huolimatta vielä varsin hyvä sarjapaikan pitämisen suhteen, sillä MikkSK:n molemmat tappiot ovat tulleet pienimmällä mahdollisella piste-erolla. Kun ottaa vielä huomioon, että ensimmäisellä kierroksella sekä KSY että HeinSK hävisivät 0-5, niin tämä tarkoittaa, että MikkSK - KSY -ottelu tulee olemaan erittäin tärkeässä asemassa sarjapaikan säilyttämisen kannalta. MikkSK tarvitsee joka tapauksessa otteluvoiton jommasta kummasta ottelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti